Rapper laat immense roze diamant van 20 miljoen euro in voorhoofd planten

De Amerikaanse rapper Lil Uzi Vert (26) staat niet alleen bekend om zijn muziek, maar ook om zijn excentrieke sieraden, tatoeages en andere opvallende ‘versieringen’. Toch blijken lange gouden kettingen met een dollarteken voor hem niet meer te volstaan: op de sociale media pronkt Lil Uzi Vert met zijn nieuwe ‘piercing’, een roze diamant van 11 karaat die zo’n 20 miljoen euro waard is.

Lil Uzi Vert had eerder al op Twitter laten weten dat hij een roze, ovaalvormige diamant had gekocht van de beroemde en gerenommeerde juwelier Elliot Eliantte. “Ik ben al sinds 2017 aan het sparen voor deze diamant. Ik heb al veel diamanten gezien, maar dit was de eerste keer dat ik er een in het roze zag”, schreef de rapper toen. Hij zette meteen zijn zinnen op de edelsteen, al moest hij eerst nog lang geduld uitoefenen. “Het heeft lang geduurd tot ik dit bedrag bij elkaar kreeg”, schreef Lil Uzi Vert, die ook aangaf dat de diamant meer kostte dan al zijn auto’s en zijn woning bij elkaar.

Maar waar bewaar je zo’n waardevol juweel dan? Het leek Lil Uzi Vert blijkbaar een slim idee om de steen in zijn voorhoofd te laten implanteren. “Wie mooi wil zijn moet pijn lijden”, schrijft de rapper bij een video waarin hij zijn nieuwste accessoire laat zien. Hij pakt ook uit met een bijpassende diamanten ring en een grote sierlijke zonnebril. “Er werd net een lange staaf in gezet, omdat ik hem net heb laten piercen en er zwelling is. Als die zwelling afneemt, krijg ik een kort staafje zodat de steen niet meer beweegt.” De rapper liet vervolgens op vraag van zijn volgers zien hoe ‘wankel’ de piercing momenteel nog zit, door de diamant met zijn vinger heen en weer te bewegen. Er wordt onder zijn fans met veel verbazing en verwondering gereageerd op de beelden.

 

BRON: HLN 4-2-2021